Kontakty

Zřizovatel 
Zřizovatel: Středočeský kraj, se sídlem: Zborovská 11, 150 21 Praha 5

Ředitelka (právnická osoba) je současně statutárním orgánem příspěvkové organizace
E-mail: rs/zavináč/gyri.cz 
Zaměstnanci školy - přístupné pouze pro gyri.cz (ochrana osobních údajů)
E-mail kontakt na zaměstnance školy je ve tvaru prijmeni@gyri.cz
Žáci školy - přístupné pouze pro gyri.cz (ochrana osobních údajů)
E-mail kontakt na žáky školy je ve tvaru 4+3/zavináč/gyri.cz (z příjmení a jména)

Název: Gymnázium Říčany, příspěvková organizace
Se sídlem: Komenského náměstí 1280/1, 251 01 Říčany

Telefon: +420 323 602 046 (spojovatelna), 
Úřední elektronická komunikace: GKOPV/zavináč/kr-s.cz 
ID datové schránky:  ybbfdji
IČO 61388572
RED IZO školy  600 007 766
Org. číslo školy 10908
Elektronická komunikace na sekretariát gymnázia: sekretarka/zavináč/gyri.cz
Správa domény gyri: help/zavináč/gyri.cz
Správa školní matriky: zrs/zavináč/gyri.cz
Správa E-learning Moodle: moodle/zavináč/gyri.cz
Provozní řád školy 
Úřední hodiny sekretariátu

POVĚŘENEC PRO OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ (GDPR*)
Funkcí pověřence pro ochranu osobních údajů na našem gymnáziu od 21. 5. 2018 vykonává:

Ing. Tomáš Kubíček, Ph.D.
tomas.kubicek/zavináč/bdo-it.com
tel. +420 737 210 682

* GDPR - Nařízení EU 2016/679 - Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) představuje právní rámec ochrany osobních údajů platný na celém území EU, který hájí práva občasnů proti neoprávněnému zacházení s jejich daty a osobními údaji. 

Kompletní znění nařízení zde, podrobné informace také na webu Úřadu pro ochranu osobních údajů. 

Na gymnáziu byla provedena analýza ochrany osobních údajů - jsme pilotní škola vybraná zřizovatelem. Na základě této analýzy byly přijaty vnitřní směrnice (např. Zásady ochrany osobních údajů...) nebo rozšířeny stávající směrnice např. Řízení rizik - vyhodnocení rizik, stupně významnosti a opatření. Zaměstnanci v organizaci byli poučeni a proškoleni (seznámeni s vnitřními směrnicemi v oblasti GDPR - zásady ochrany osobních údajů, dle potřeb souhlasy se zpracováním osobních údajů), byly podepsány dohody o zpracování osobních údajů třetími stranami mezi správcem a zpracovatelem. Rovněž žákům/zákonným zástupcům byly předány souhlasy se zpracováním osobních údajů. 

logo_zriz.jpg


KONTAKTY v doméně gyri.cz
Ředitelka školy: PaedDr. Anna Stočesová Martinková, Ph.D.
e-mail: rs/zavináč/gyri.cz
telefon: 323 602 046
volné dny k jednání: kalendář ředitelky školy

Zástupce: Mgr. Tomáš Karásek
e-mail: zrs/zavináč/gyri.cz
telefon: 323 603 096


Sekretariát: můžete kontaktovat přes ekonomický a hospodářský úsek
e-mail: sekretarka/zavináč/gyri.cz
telefon: 323 602 046
úřední hodiny Po 7:30 - 10:00 13:00 - 16:00    St 7:30 - 10:00 13:00 - 16:00
Provozní řád školy Zaměstnanci školy 
- přístupné pouze pro gyri.cz
- e-mail ve tvaru prijmeni/zavináč/gyri.cz
Seznam žáků školy
- přístupné pouze pro gyri.cz
- e-mail ve tvaru 4+3/zavináč/gyri.cz (z příjmení a křestního jména)
Školní jídelna:   323 603 577 platby obědů zde
Platby žáků na účet školy: 107-1212240297 

Komerční banka, kód banky: 0100

povinná zpráva pro příjemce: Prijmeni_Jmeno_ZkratkaAkce


Odkaz na mapu

mapa_gyri.png



Události

leden03
Zahájení vyučování po Vánocích
prosinec21
Vánoční akademie
prosinec10
Koncert na schodech
listopad21
Pedagogická rada a třídní schůzky